.

.

Vissza Mosó a Zuhany alatt,2020-Ra Frissített Szilikon Fürdő Test Ecset,Könnyen tisztítható Mosó Hámlasztó Higiénikusabb (Kék)

Vissza Mosó a Zuhany alatt,2020-Ra Frissített Szilikon Fürdő Test Ecset,Könnyen tisztítható Mosó Hámlasztó Higiénikusabb

Fokok:

HUF 943.65
Összeg
Tova elérhető

2020-ra az ÚJ VERZIÓ - Kétoldalas Kefe Szuperfinom, illetve Durvább Sörték Változatos Bőrt Tisztítja, Felfrissít.SZILIKON TEST ECSET - Szilikon Anyag Puha, Biztonságos Anyag, amely Segít "Finoman" Lereped, valamint Masszázs-A Bőr.TELJES LEFEDETTSÉG - 28½ Cm Hosszúság, Rugalmas Szilikon Anyag Ecset, Könnyen megközelíthető Az Egész Vissza.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - A Két Fogantyú a Könnyedén fogja a Mosó, Könnyen Lógni Gyorsan Száraz.TARTÓS - Higiénikusabb, mint a Szivacs.A Hátsó Mosó Ott Lesz A Zuhany van Szüksége Után Is Sok Mosási Ciklus.Ez is Javítja Érrendszeri a Vérkeringést, Segít Egyenletesen Szétosztani Zsír, valamint Segít A Bőr Kiadás Metabolikus Hulladék, valamint a Méreganyagok. 2020-ig ÚJ ! ! ! !Kétoldalas Sörtéjű Szilikon Zuhany Hosszú Ecsettel.Vissza a Kefe Hosszú, Rugalmas Ahhoz, hogy a Nehezen elérhető Helyeken.Puha Kivágása Az Érzékeny Bőrt,Segít Feltárni a Ragyogó Bőr, Érezni a Friss & Tisztítani, Minden Használat Után.Szuperfinom Szőr, valamint a Durva Sörtéjű a Változatos Bőrt Tisztítja, felfrissít.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai