.

.

Egyszerű Ötlet, Szabadtéri Egyszerű Ötlet Wallmounted Postafiók a Zár Elegáns Doboz Vízálló Biztonsági Kültéri Postaláda Kerti Ház 21X11X28Cm, D-J

Egyszerű Ötlet, Szabadtéri Egyszerű Ötlet Wallmounted Postafiók a Zár Elegáns Doboz Vízálló Biztonsági Kültéri

Fokok:

HUF 3658.50
Összeg
Tova elérhető

Egyedi design : A postaláda kézzel készített, természetesen vintage antik, ami a szüreti hangulatot éves csapadék idő áramlását.A postafiók célja, hogy rögzített, a külső falon készült masszív fém biztonsági zár.Méret : 26.5x12x33.5cm, ezt a postafiókot tud tárolni egy nagy számú, különböző méretű mail.Üdvözöljük a postafiók ház!.Postaládák, s, s, stb.lehet használni, mint a mail gyűjtemény dobozok az összes kimenő vagy bejövő levelek.Ez a doboz is használható bizalmas, személyes office communications, valamint ellenőrzi, hogy a kulcsok, tanácsot kártyák, valamint boríték legördülő doboz vagy bármilyen anyag dobni munka után.A projekt is alkalmas beltéri használatra, majd hozzáteszi, hogy valami különleges, hogy a Karácsonyi műsort.Műszaki Adatok : Méret : 26.5x12x33.5cm (hossz * szélesség * magasság).Anyag : Rozsdamentes steel Occasion : kert, lakás, house Application : Szabadtéri activities Suitable a : s, e-mail, newspapers Quantity : 1 Great a család fogadására, s newspapers Simple ötlet Wallmounted tervezés, könnyűszerkezetes, hogy több kényelem a family Package Tartalom : 1 mailboxfeature : 1. Időjárás ellenállás : Készült kiváló minőségű anyagok, alkalmas, hogy ellenálljon a legmostohább időjárási körülmények között.A top loading mail slot hatálya alá tartozó szélálló, esővédő fedél csuklópánt, ami ideális annak biztosítása, hogy a mail védett egész évben.2. Biztonsági jellemzők : A postafiók egyesíti a klasszikus design stílusú, magas biztonsági zár biztosítja mail tárolás, amíg a postafiók megnyitásakor a jelszó, kulcs.Óvintézkedések : 1. Méretek mért kézzel, a fizika, illetve előfordulhat, hogy az adatokat egy hiba a 12 cm-t.2. Mivel a különbség a számítógép-monitorok, lehet, hogy van egy kis rés a szín.Ez normális jelenség, nem minőségi kérdés.3. Ez a termék egy postafiókot, majd nem tartalmaz egyéb felvételkészítési elemek.4. Belül kapott 721 munkanapon belül, a vásárlás után.Ha bármilyen kérdése van a vásárlási folyamat során, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő, azt fogja válaszolni, hogy az adatokat 24 órán belül!Azt szeretném, ha boldog életet!.

További információ

Size:
26.5x12x33.5cm (length * width * height).
Material:
Stainless steel
Occasion:
garden, apartment, house
Application:
Outdoor activities
Suitable for:
s, mail, newspapers
Quantity:
1
Great for your family to receive s and newspapers :
Simple idea Wallmounted design, lightweight, bring more convenience to your family :
Package Contents:
1 mailbox :
feature:
1. Weather resistance:
Made of highquality materials, suitable for to withstand the toughest weather conditions. The top loading mail slot is covered by a windproof and rainproof hinge cover, which is ideal for ensuring that mail is protected throughout the year.
2. Security features:
The mailbox combines the classic design style with high security locking to ensure mail storage until the mailbox is opened with the password key.
Precautions:
1. Dimensions are measured by hand, and the physics and data may have an error of 12 cm. :
2. Due to the difference in computer monitors, there may be a small gap in color. This is normal, not a quality issue. :
3. This product is a mailbox and does not contain other shooting items. :
4. Received within 721 working days after purchase. :
If you have any questions about the purchase process, please contact me in time, I will reply to your information within 24 hours! :
I wish you a happy life! :

A kategória legjobb ajánlatai