.

.

QDY -Kandalló Kémény, Kefék, Szárító Ventillátor Tisztító Készlet, Rugalmas Szösz Kefe Gyorsabb, Tisztítás, Tartomány Csuklyát Cső Tisztító Szerszám Készletek,410 mm,9 rudak

QDY -Kandalló Kémény, Kefék, Szárító Ventillátor Tisztító Készlet, Rugalmas Szösz Kefe Gyorsabb, Tisztítás, Tartomány

Fokok:

HUF 9583.65
Összeg
Tova elérhető

Professzionális használatra : Kreozot, valamint más törmelék a kémény zavarhatja a megfelelő szellőzést, valamint a potenciális kockázatokat.A kémény kefével lehet hatékonyan távolítja el az olaj foltok a kémény, ami tüzet okozhat, valamint megkönnyíti a használatát a kémény biztonságosabb.A széles körű alkalmazás : használható elektromos fúró (az elektromos fúró nem tartalmazza a csomag).Alkalmas fém csövekhez, tégla kémény különböző átmérőjű alakúak.Ez egy csere-kefe fej, a kézi kefét.Magas minőségű anyagok : A rúd, majd fejjel készült, megerősített nylon, ami tartós, nem karcolja a belső felület, a kémény égéstermék-elvezető.Kényelmes, gyors telepítés : Könnyen használható, működik, csatlakoztassa több lengyelek, hogy bontsa ki a lefedettség.A rúd rugalmas, hajlít tökéletesen nehéz csövekhez.Könnyen tisztítható : Szerint a tényleges kiválasztása a megfelelő rúd hossza, a kémény hatékonyan lehet tisztítani az alsó, a felső.Kémény Tisztító Kefével Tisztítsa meg a Rotary Söpörni Rendszer, Kandalló Készlet Rod Eszköz Set home kichen tisztítás brush Feature : - Alkalmas fém csövekhez, tégla kémény különböző átmérőjű alakúak.- Szerint a tényleges kiválasztása a megfelelő rúd hossza.- Tudja, hogy tisztítsa meg a kémény hatékonyan alulról felfelé.- Kényelmes, gyors szétszerelés, szerelés szerkezete, használata egyszerű működtetni.- Nem karcolja a belső felület a cső.- A dolgozó fejére készült, megerősített poliészter szálak, amely kopásálló, hosszú életet, s nem könnyű megtörni.Specifikáció : Anyag : Poliészter fiber Size : Poliészter üvegszálas rúd hossza körülbelül 410 mm/16.14 inch, 610mm/24inch Packing Lista : 410 mm*100 mm * 9/12/15 Rúd + 1*Kefét + 1*Chuck Adapter + 1*Kis Wrench610mm*100mm * 9/12/15 Rúd + 1*Kefét + 1*Chuck Adapter + 1*Kis Wrench Warm gyors : 1. Csak a fenti lista tartalmazza.A többi termék a képen csak azt mutatják, hogy használják őket.2. Mivel a különböző mérési módszerek,ez történik, 1-3 cm-es eltérés a elemek,győződjön meg arról, hogy ez jó neked, megrendelés előtt.3. Azért, mert a különböző monitorok, valamint lámpafényt,a kép nem tükrözi a tényleges színe a tétel,nagyon köszönöm a megértést!.

További információ

Material:
Polyester fiber
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm/16.14inch, 610mm/24inch
Packing List:
410mm*100mm * 9/12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench :
610mm*100mm * 9/12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench :
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used. :
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering. :
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :

A kategória legjobb ajánlatai