.

.

YWLRONG Csere BLU G9 PRO/VIVO XII. G0230WW G0231WW LCD Kijelző érintőképernyő Digitalizáló Összeszerelési Eszközök(Fekete Kerettel,Nem G9/G90/G91)

YWLRONG Csere BLU G9 PRO/VIVO XII. G0230WW G0231WW LCD Kijelző érintőképernyő Digitalizáló Összeszerelési Eszközök(Fekete

Fokok:

HUF 8098.65
Összeg
Tova elérhető

★Kompatibilitás - BLU G9 PRO / VIVO XII. G0230 WW G0231 WW LCD Kijelző(Fekete Kerettel,Nem G9/G90/G91).Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell a vásárlás előtt.Ha nem tudja megerősíteni, hogy a telefon modell, Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíteni kell felelnie. ★Alkalmazás - Felhasználásra, megjavítani egy hibás képernyő gyógymód-cserélje ki a repedt, törött, halott pixel, touch nem működik, érintse meg a válasz kérdések, megjelenítési problémák,rossz szín problémák ,nem-funkcionális képernyőn.stb. ★Minőségi Garancia - Minden termék átment szigorúan QC dupla, tesztelt, 100% - os jó állapotban szállítás előtt.Hogy megbizonyosodjon arról, nem karcolás/nem halott terület/ nincs dot pixel vagy a vonal a képernyőn. ★Jó Értékesítés Utáni Szolgáltatás - Magas minőségű BLU G9 PRO / VIVO XII. G0230 WW G0231 WW(Fekete Kerettel,Nem G9/G90/G91) LCD képernyő cseréje, valamint ingyenes javítás eszközök. 6 Hónap Ingyenes, Cserébe a nem-emberi károkért.A képernyők vannak csomagolva erős dobozok,kerülje a sérülés szállítás közben. ★Telepítés Javaslatok - ellenőrizze, hogy a képernyőn a telepítés előtt ellenőrizze, hogy a képernyő normálisan használni.Nem javasoljuk, hogy Telepítés nélkül tapasztalatok.Ha segítségre van szüksége, illetve hivatkozás a telepítési útmutató videó, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül üzenetet.Válaszolni fogunk önnek AZONNAL.Tippek a képernyő csere : Mielőtt installation1. Húzza ki az akkumulátor-kábel telepítés előtt, vagy ellenőrizze, hogy a telefon ki van kapcsolva;2. Győződjön meg arról, telefon lett frissítve a legújabb version During installation1. Kérjük, jelölje meg minden csavart helyezze a csavarokat eltávolította a megfelelő helyen.Mivel a különböző hosszúságú méretű csavarokat, ha tedd a rossz csavarnyílás, mert az károsíthatja a képernyőt;2. Kezelni flex kábel óvatosan, eszközök használatát, ahelyett, hogy az ujját;3. Ellenőrizze, hogy a flex kábel megfelelően van-e csatlakoztatva .Ne erőltesse a csatlakozót, amíg együtt vannak megfelelően sorakoznak fel;Miután installation1. Újraindítás : Hold gomb (Haza, Fel a hangerőt, valamint a Bekapcsoló gombot), amíg a telefon kapcsolja le, majd kapcsolja újra;2.Ha találkozol néhány probléma, kérjük, próbálja meg ezt : kapcsolja ki a telefont,húzza ki az összes kábelt, beleértve az akkumulátor-kábel,tisztítsa meg a csatlakozót az alaplapon,csatlakoztassa újra a kábeleket, hagyja, hogy a telefon egy darabig egyedül száraz környezetben, egy hard reset a telefon,áram.Csomag : 1* LCD kijelző Csere BLU G9 PRO / VIVO XII. G0230 WW G0231 WW(Fekete Kerettel,Nem G9/G90/G91) 1* Képernyő Protector1*Állítsa be Eszközök.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai