.

.

DAIRUIR Hátsó Ablak tető Spoiler, Fényes Fekete autó Stílus Szárnyak alkalmas 5-ös Sorozat E60 M5 Sedan 2004 2005 2006 2007 2009 2009 2010 2010

DAIRUIR Hátsó Ablak tető Spoiler, Fényes Fekete autó Stílus Szárnyak alkalmas 5-ös Sorozat E60 M5 Sedan 2004

Fokok:

HUF 4941.00
Összeg
Tova elérhető

1. Egy aerodinamika napellenző része, amely javítja a hátsó kerék vontatási keresztül a levegő áramlását a test felett vezetés közben alkalmazni az alábbi erő, valamint javítja a stabil vezetés közben nagy sebességgel. 2. Biztosítja a jobb aerodinamika a jármű, csökkenti húzza, növeli az üzemanyag-hatékonyság, erősíti kimenet, vontató -, stabilitás. 3. Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, anti-korróziós pedig nagy szilárdságú, a maximális tartósság. 4. Követni ihletett tekintettel egy töredéke költségek, egyszerű telepítés kétoldalas zenekar. 5. Fényes fekete színű jelentősen javítja a sportos megjelenés, a kocsiban.Tulajdonságok : Állapot : 100% márka new Article típus : tető wing Material : ABSColor : fényes fekete painted Assembly Módszer : Add-on Facility : Alkalmas BMW 5-ös Sorozat E60 2004-2010 Fit BMW E60 M5 2004-2010(Csak 4-ajtós limuzin modellek!) Szerelési útmutató : 1. Győződjön meg arról, hogy a szerelési felület Deaned utána alaposan.2. A teszt Alkalmas a spoiler a telepítés előtt.3. Sorban a spoiler a hátsó ablakok, valamint megjelölni a megfelelő pozícionálás a festők a zenekar.4. Hámozd meg A vörös helyét a zenekar körülbelül 2 cm-re mindkét oldalán a spoiler.5. hely a spoiler az autót, anélkül, hogy eltávolítaná a vörös helyét a zenekar.6. Miután a spoiler rendezi a megfelelő pozícióba, óvatosan távolítsa el a vörös helyét a zenekar során a légterelő egyszerre, mint nyomni a helyére.Ajánlott, hogy két ember teljes ez a lépés.7. Nyomtatás a spoiler a telepítés Után a festők a zenekar, extra figyelmet, hogy a sarkokat.Ajánlatos, hogy nincs a kocsiban, amíg a spoiler az adott időben, hogy megszilárdítsa a hátsó ablakon.A csomag lista : 1 x esernyő spoiler2 x kétoldalas ragasztószalag.

További információ

Condition:
100% brand new
Article type:
roof wing
Material:
ABS
Color:
shiny black painted
Assembly Method:
Add-on
Facility:
Fit for BMW 5 Series E60 2004-2010 :
Fit for BMW M5 E60 2004-2010 :
(Only for 4-door limousine models!) :
Fitting instructions:
1. Make sure that the mounting surface is Deaned thoroughly afterwards. :
2. Test Fit the spoilers before installation. :
3. Line up the spoilers on the back windows and mark their proper positioning with painters of the band. :
4. Peel The red location of the band about 2 inches from either side of the spoiler. :
5th place of spoilers on the car without removing all the red location of the band. :
6. Once you have the spoilers aligned in the right position, carefully remove the red location of the band during the spoiler is simultaneously as pressed in place. It is recommended that two people complete this step. :
7. Printing on the spoilers After it is installed with painters of the band, with extra attention given to the corners. It is recommended that you do not have the car until the spoilers is given time to solidify the back window. :
Package list:
1 x umbrella spoiler :
2 x double-sided adhesive tape :

A kategória legjobb ajánlatai