.

.

DIY Kotrógép Modell, SZÁR Kotrógép Modell Gyakorlat Gyakorlati Képesség, Oktatási Játék Otthon, Iskola, Játék

DIY Kotrógép Modell, SZÁR Kotrógép Modell Gyakorlat Gyakorlati Képesség, Oktatási Játék Otthon, Iskola, Játék

Fokok:

HUF 1294.65
Összeg
Tova elérhető

Fa anyagok környezetbarát, nem mérgező, ezért biztonságos a használata, ápolják a képesség segítségével a kéz, agy, pedig a tapasztalat a móka a DIY.Hagyd, hogy a diákok megtanulják az átfogó környezetvédelmi, valamint alkalmazni a tudás több tudományág megoldani a problémákat, a projekt tevékenységek.A gyerekek élvezhetik a szórakoztató, ha játszik a befejezetlen játék építőkövei.Tudományos kísérlet játékok, a testmozgás a gyermekek gyakorlati képessége.Kis méret, könnyű tárolni, illetve szállítani, javíthatja a gyermekek kreativitását, valamint gyakorlati képesség, hanem ápolják a gyerekek türelmét.Erősíti a szakterületek közötti együttműködés, a teljes játszani, hogy az átfogó oktatási funkció.Szolgáltatás : 1. Erősíti a szakterületek közötti együttműködés, a teljes játszani, hogy az átfogó oktatási funkció.2. Hagyd, hogy a diákok megtanulják az átfogó környezetvédelmi, valamint alkalmazni a tudás több tudományág megoldani a problémákat, a projekt tevékenységek.3. Kis méret, könnyű tárolni, illetve szállítani, javíthatja a gyermekek kreativitását, valamint gyakorlati képesség, hanem művelni gyermekek patience4. A gyerekek élvezhetik a szórakoztató, ha játszik a befejezetlen játék építőkövei.Tudományos kísérlet játékok, a testmozgás a gyermekek gyakorlati képessége.5. Fa anyagok környezetbarát, nem mérgező, ezért biztonságos a használata, ápolják a képesség segítségével a kéz, agy, pedig a tapasztalat a móka a DIY.Specifikáció : Elem Típus : DIY Kotrógép Modell Anyaga : Műanyag + fém elemek + kompozit wood Size : Kb. 15 x 11 x 1 cm / 5.9 x 4.3 x 0,4 in Suitable Életkor : a Fenti 4 Éves Használat : 1. Helyezze a 2db nagy blokkok 2. Vegye 2db #2 blokk megoldani a vissza 4db meg a 3 csavart. Vegye #3 #4 blokk vagy összeszerelés 4. Egy kis fecskendőt a blokk, majd fedjük le a másik 3# blokk, ugyanazzal a módszerrel, kis fecskendőt, majd közgyűlés a #5, #6 block5. Vegye #7 #8 blokk, valamint 2db csavar közgyűlés 6. Vegye #9 vagy #10 blokk, majd telepítse mindkét oldalán 4db csavar 7. Két fecskendő patronok adja 8ml a víz őket, anélkül, hogy elhagyná bármely air8. Telepítse a két tömlők határozottan a fecskendőt, majd nyomja meg a víz be a fecskendőt a tömlőt csatorna a levegő belső tömlő 9. Csatlakoztassa a két fecskendő méretben át a tömlőt, ill szerint lépés 510. Fix mindkét végén, vas tengely keresztül a tengely ujja a lyuk pozíció 11. Vidd a #13-as blokk, de ano.

További információ

Item Type:
DIY Excavator Model
Material:
Plastic + metal elements + composite wood
Size:
Approx. 15 x 11 x 1cm / 5.9 x 4.3 x 0.4in
Suitable Age:
Above 4 Years Old
Usage:
1. Place the 2pcs large blocks in order :
2. Take 2pcs #2 block and fix on the back with 4pcs screw :
3. Take #3 and #4 block and assembly :
4. Take a small syringe on the block and cover with another 3# block, use the same method with small syringe and assembly with #5, and #6 block :
5. Take #7 and #8 block and 2pcs screw assembly :
6. Take #9 and #10 block and install on both sides with 4pcs screw :
7. Take two syringe cartridges and inject 8ml of water into them without leaving any air :
8. Install the two hoses firmly on the syringe and push the water inside the syringe into the hose to drain the air inside the hose :
9. Connect the two syringe sizes through the hose respectively according to step 5 :
10. Fix both ends with iron shaft through the shaft sleeve at the hole position :
11. Take the #13 block and ano :

A kategória legjobb ajánlatai